Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

WEB DESIGN DIGITAL MARKETING BRANDING & STRATEGY TECHNOLOGY & HOSTING

Υπηρεσίες Διαφήμισης που Προσφέρουμε 

Είμαστε μια παρέα νέων ανθρώπων που τους συνδέει η ομιτιμία της δημιουργικότητας. Έχουμε φρέσκιες ιδέες και αποκλίνουσες σκέψεις καινοτομίας για τη διαφήμιση. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, για αυτό και είμαστε αποδοτικοί και αποτελεσματικοί. Συμμετέχουμε στην κοινωνία και ασκούμε επιρροή στη ζωή των άλλων.

Πριν από την έναρξη σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε πλήρως την επιχείρησή σας. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα στοιχεία του εμπορικού σας σήματος (brand), το επιχειρηματικό μοντέλο σας, τους στόχους σας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και κυρίως τις αγορές-στόχους στις οποίες απευθύνεστε.

Η επικοινωνία αφορά διάλογο και όχι παθητική δημοσιότητα. Σκεφτόμαστε διαφορετικά τις ανθρώπινες δυνατότητες σε ένα κόσμο συνδεδεμένο και μηχανοργανωμένο. Προσφέρουμε υπηρεσίες: Στρατηγικής Digital 360, Διαχείρισης Φήμης Online, Διαχείρισης τροφοδοσίας περιεχομένου, Διαχείρισης Social Profiles, Monitoring δημοσιότητας, Search Engine Optimization, Syndication Περιεχομένου

Στο γυάλινο κόσμο του Ιντερνετ και των Smartphones οι ιστορίες που αναπτύσσονται γύρω από τα brands καθορίζουν την φαντασία των πελατών τους. Προσφέρουμε υπηρεσίες: Στρατηγικής Επικοινωνίας, Branding, Σχεδιασμό Εμπορικού Σήματος, Εκθέσεις, Outdoor Marketing, Copywriting, Φωτογραφία, Video Production, Δημόσιες Σχέσεις και Εκδηλώσεις.

Είμαστε νοικοκύρηδες και με την ίδια νοοτροπία αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας. Προσφέρουμε τεχνολογικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις καλύτερες πλατφόρμες και τεχνικούς στην Ελλάδα σε ένα ενιαίο περιβάλλον υποστήριξης και φιλοξενίας των sites τους. Προσφέρουμε υπηρεσίες: Content Management Systems, Bespoke Development Solutions, Apps & Mobile Solutions, Premium Hosting