Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ SOCIAL MEDIA ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ Το Google, το Facebook, το YouTube, και οι εφαρμογές στα κινητά μας έχουν αλλάξει τον τρόπο που αναζητάμε πληροφορίες, συνδεόμαστε με τους φίλους, και ψυχαγωγούμαστε.

Υλοποιούμε social media στρατηγικές Διαφήμισης


Υλοποιούμε digital στρατηγικές με social media, outbound και inbound marketing εργαλεία. Μεθοδεύουμε την ομαλή μετάβαση στο Digital Marketing. Κεφαλαιοποιούμε την δευτερογενή τηλεθέαση στα smart media.

Το Google, το Facebook, το YouTube, και οι εφαρμογές στα κινητά μας έχουν αλλάξει τον τρόπο που αναζητάμε πληροφορίες, συνδεόμαστε με τους φίλους, και ψυχαγωγούμαστε.

Έχουν επίσης επηρεάσει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις συνδέονται με τους καταναλωτές για να οικοδομήσουν τα εμπορικά τους σήματα.

Digital & Second Screen

Στην Strategy Online εξετάζουμε το ρόλο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης (social media), το outbound, και το inbound marketing στη συνολική στρατηγική των πελατών μας.

Αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ, την κατανομή των πόρων επικοινωνίας σε διαφορετικά κανάλια, και αξιολογούμε την επιρροή που ασκούν τα smartphones στο marketing και στη δευτερογενη τηλεθέαση second screeen.